Професійний шеф-ніж, Wood PEPPER PR-4002-1 на відміну від звичайного кухонного ножа, здатний швидко і якісно різати курку, свинину і велику рибу. Чудово подрібнює овочі, зелень і фрукти. Три головні завдання такого ножа це: кришити, різати та обробляти.
Не менш важливою відмінністю шеф ножа від побутового є матеріал, з якого він виготовлений. Кухарський ніж роблять виключно з дуже якісних матеріалів, оскільки навантаження на нього значно більше ніж на кухонний.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | PEPPER |
Країна виробник | Китай |
Довжина леза | 20.3 см |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Тип | Ніж кухарський |
Додаткові | |
Матеріал | Нержавіюча сталь 3Cr14 |
Матеріал ручки | Дерево(бамбук) з нержавіючим стрижнем в середині |
Товщина леза | 2.5 мм |
Колір | Сріблястий/коричневий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 442 ₴